NUESTRA CARTA

ENTRADAS

 

MOUSSE DE FOIE GRAS Y MERMELADA DE TOMATE $ 890.-

Mousse foie gras with tomato jelly, cacao toasts, brioche toasts, species bread and sweet potato chips

 

JAMON CRUDO ESPAÑOL, QUESO BRIE Y FRUTOS ROJOS ACARAMELIZADOS CON ACETO $ 850.-

Spanish raw ham with endives, warm brie cheese, leek bread and caramelized red fruits in aceto sauce

  

TERRINA DE CERDO ARTESANAL, CON HILOS DE VERDURAS CONFITADAS $ 380.-

 

 ENSALADA DE RUCULA, PARMESANO, PERAS AL CHUTNEY Y HUEVO POCHE $ 720.-

Arugula salad, pears with chutney, parmesan and poached egg.

 

 BURRATA ITALIANA CAPRESE $ 590.-

Burrata on confit tomato puree, basil oil and baby green leaves

  

CAMARONES EN CROUTE DE KATAIFI SOBRE CREMA DE MAIZ $ 580.-

Shrimps in kataifi croute about cream corn

 

PLATOS PRINCIPALES

  

MERLUZA NEGRA GRILLADA CON SALSA BEARNESA $ 1000.-

Black hake with beet tartare in bearnesa sauce

  

FILET DE SALMON CON MUSELIN DE ARVEJAS $ 940.-

Trout filet on a crispy quinoa base with pea muslin

  ~

 RAVIOLES DE CANGREJO EN SALSA CHAMPAGNE $ 1100.-

Crab ravioli in champagne sauce

  

RISOTTO DE HONGOS CON QUESO PARMESANO $ 850.-

Mushroom variety risotto with parmesano cheese

 ~

MAGRET DE PATO EN REDUCCION DE OPORTO OSBORNE $ 2100.-

Duck magret with Oporto Osborne sauce with salad of carrots, apples and dried plums

  

AVE CROCANTE DE SESAMO, CON MIEL ESPECIADA $ 780.-

Crispy poultry marinated in honey and spices with sauteed spinach, caramelized onions and ham

 ~

 FILET FLOREAL $ 1100.-

Tenderloin filet with foie, ham, mushrooms cream and potato croquettes

  

ENTRECOTE FEEDLOT, EN SALSA DE PIMIENTA $ 1200.-

Entrecote feedlot with onions, mushrooms and small potatoes, pepper sauce

 

SOUFFLE DE CORDERO BRASEADO $ 700.-

Lamb souffle with tannat wine reduction

 

POSTRES

 

MEMBRILLO ASADO CON HELADO DE QUESO DE CABRA AHUMADO $ 350.-

Roasted quince with smoked goat cheese

 

CASCADE DE SAMBAYON $ 530.-

Vanilla ice cream, chocolate mousse, whipped cream, sabayón and hot chocolate

SINFONIA DE CHOCOLATES EN SALSA INGLESA $ 620.-

White, sweet and bitter chocolate with almonds, fibres of orange and hazelnuts

SOUFFLE DE PISTACHOS $ 500.-

 Pistachio Souffle with Chocolate Sauce

HELADOS Y SORBETES ARTESANALES $ 350.-

Homemade Ice cream and sorbet

POSTRES SIN SACAROSA

HELADOS Y SORBETES ARTESANALES (crema, chocolate y frutilla) $ 350

Homemade Ice cream and sorbet

 

Si bien no somos un restaurante especializado en celiaquía, la mayoría de nuestras preparaciones están libres de gluten, consulte con su moza.

 

 I.V.A INCLUIDO