Carta de Restaurante
ENTRADAS
ESCALOPES DE FOIE GRAS CON UVAS CARAMELIZADASSOBRE PAN DE CACAO $ 1900.-
Foie gras with caramelized grapes, on cacao bread
MOUSSE DE FOIE GRAS Y MERMELADA DE TOMATE $ 1000.-
Mousse foie gras with tomato jelly, cacao toasts, brioche toast and sweet potato chips
JAMON CRUDO DE LA CASA, QUESO GORGONZOLA Y FRUTOS ROJOS ACARAMELIZADOS CON ACETO $ 900.-
Homemade raw ham, warm gorgonzola cheese, leek bread and caramelized red fruits in aceto sauce
ENSALADA DE RUCULA, PARMESANO, PERAS AL CHUTNEY Y HUEVO POCHE $ 800.-
Arugula salad, pears with chutney, parmesan and poached egg.
BURRATA ITALIANA CAPRESE $ 700.-
Burrata on confit tomato puree, basil oil and baby green leaves
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ALMEJAS DE ROCHA EN SALSA DE SU PROPIO JUGO, CON PAPAS AL VAPOR $ 900.-
Rocha clams in their own juice with steamed potatoes
CAMARONES BLACK TIGER EN CROUTE DE KATAIFI SOBRE GUACAMOLE $ 850.-
Black tiger shrimps in kataifi croute with guacamole
CREPES PARMENTIERE CON SALMON Y CAVIAR, EN SALSA DE LIMON $ 750.-
Potato crepes with caviar and smoked salmon in lemon sauce
PULPO SOBRE DISCOS DE VERDURAS CONFITADAS CON MAYONESA DE PIMIENTOS EN HUMO DE FLORES $ 1000.-
Octopus on potato, another on beet and another on Sweet potato with three different sauces, yellow pepper with saffron, red pepper with cayenne pepper and green pepper with wasabi
PLATOS PRINCIPALES
FILET DE SALMON GRILLADO CON MUSELIN DE ARVEJAS, NOISETTES DE VERDURAS Y SALSA TERIYAQUI $ 950.-
Grilled salmon filet with pea puree, vegetable noisettes and sauce based on soy sauce, ginger and honey
ROULE DE ABADEJO RELLENO DE TAPENADE DE ACEITUNAS NEGRAS, QUINOA Y HABAS, SAMBAYON DE CHAMPAGNE $ 1000.-
Pollock roule stuffed with black olives tapenade over quinoa and beans with champagne sambayon
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RISOTTO DE PERA, GORGONZOLA, DATILES Y QUESO PARMESANO $ 950.-
Pear risotto with gorgonzola cheese, dates and parmesano cheese
RAVIOLES DE CANGREJO EN SALSA CHAMPAGNE Y AZAFRAN $ 1300.-
Crab ravioli in azafran and champagne sauce
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MAGRET DE PATO EN REDUCCION DE OPORTO OSBORNE $ 2400.-
Duck magret with Oporto Osborne sauce with salad of carrots, apples and dried plums
AVE CROCANTE DE SESAMO, CON MIEL ESPECIADA $ 900.-
Crispy poultry marinated in honey and spices with sauteed spinach, caramelized onions and ham
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ENTRECOT FEEDLOT CON PURE DE REPOLLO COLORADO, PIMIENTOS EN CONSERVA Y SALSA BEARNESA $ 1500.-
Feedlot entrecot with red cabbage pure, canned peppers and bearnesa sauce
CHULETA DE CORDERO CROCANTE EN SALSA DE VINO TANNAT Y JENGIBRE CON CHAMPIGNONES, CEBOLLINES Y PAPINES SALTEADOS $ 1300.-
Crispy lamb in Tannat wine and ginger sauce with onions, mushrooms and small potatoes
FILET FLOREAL $ 1400.-
Tenderloin filet with foie ham, mushrooms cream and potato croquettes
PINCHO A LA TURCA CON PAPAS A LA CREMA $ 1200.-
Tenderloin brochette with bacon, tomatoes and pickles with pepper sauce and cream potatoes
POSTRES
MILHOJAS DE FRUTOS ROJOS, CON HOJALDRE GLASEADO $ 600.-
Feuillete of red fruits and gybouse cream
Crêpe Suzette CON HELADO DE CREMA $ 550.-
Crepe with orange juice, and triple sec orange; flambéed with brandy, and vanilla ice cream
SOUFFLE DE PISTACHOS $ 600.-
Pistachio Souffle with Chocolate Sauce
CASCADE DE SAMBAYON $ 660.-
Vanilla ice cream, chocolate mousse, whipped cream, sabayón and hot chocolate
MOUSSE ATERCIOPELADA DE AVELLANAS SOBRE CROCANTE CON HELADO DE CAFE $ 600.-
Hazelnut mousse on crispy rice puffed with chocolate with white chocolate ice cream
SINFONIA DE CHOCOLATES EN SALSA INGLESA $ 680.-
White, sweet and bitter chocolate with almonds, fibres of orange and hazelnuts
HELADOS Y SORBETES ARTESANALES $ 400.-
Homemade Ice cream and sorbet
(frutilla, limón, maracuyá, mandarina, americana, chocolate, dulce de leche granizado, avellana, café, mora, menta granizada, pistacho, sabayón y chocolate con almendras)
POSTRES SIN SACAROSA
HELADOS Y SORBETES ARTESANALES $ 400.-
Homemade cream and chocolate ice cream and strawberry sorbet
PANACHE DE FRUTAS FRESCAS Fresh fruit panaché $ 420.-